Nieuws

Concerten 2019

Waterconcert
Op zaterdag 16 maart houden we een groot “Waterconcert” in zalencomplex “De Ark”.

 
Alle nummers die we dan zingen hebben “iets met water” te maken. We zijn hard aan het repeteren om te zorgen dat het straks helemaal perfect klinkt.
We zingen deze nummers meerstemmig en we kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Vooral “onze mannen” zouden er graag een paar collega’s bij krijgen. Dus mannen…. van Schiedam, Vlaardingen en omstreken…… laat je stem horen en zing met ons mee. Je hoeft je dus niet direct voor langere tijd te binden aan het koor. Je kunt ook meedoen  voor alleen het “Waterproject”.  Kom eens een keertje vrijblijvend luisteren op onze repetitieavond. Je bent welkom!

Kerstconcert
Nog ver weg, maar ook dit jaar gaan we er weer een mooi kerstconcert van maken.
We pakken het dit jaar groot aan!

Concerten 2018

Januari  
“Zappen” in de Meerpaal
Op verzoek deden we het eerder uitgevoerde “avondje zappen” nog eens dunnetjes over voor de bewoners van woonzorgcentrum De Meerpaal in Vlaardingen.

Schiedamse Korendag
We deden  mee aan de eerste officiele Schiedamse Korendag.  Gezamenlijk met alle koren uit het Schiedamse zongen we paar voor iedereen bekende nummers. Vervolgens kreeg elk koor de kans om het eigen repertoire te laten horen. Een geslaagde middag, we hopen op een vervolg in 2018.

Mei
Breeje Hendrick
Inmiddels een mooie jaarlijkse traditie…. Op donderdag 24 mei traden we op voor de bewoners van woonzorgcomplex De Breeje Hendrick, Nicolaas Beetstraat 1, 2941 TN Lekkerkerk.

Juni
Open Repetitie  
Op woendag 6 juni stonden onze  deuren open voor ieder die meer over ons koor wilde weten en een keer een repetitie mee wilde maken. De bezoekers konden achterover leunen en lekker luisteren, maar een aantal zong direct gezellig mee.

Juni
Midden Delfland dagen “Daar zit muziek in”
Op zaterdag 16 juni traden we op bij de Babbersmolen in Schiedam. We hadden de eer om de officiële opening van de Midden Delfland dagen muzikaal op te luisteren.

December
Kerstconcerten Meerpaal
Het kerstconcert voor de bewoners van de “Meerpaal” in Vlaardingen was een groot succes. Naast luisteren hadden de bewoners zelf ook een aandeel in het concert. Ze werden  gevraagd om met een aantal nummers mee te zingen; en dat deden ze naar hartenlust.

Kerstconcert dorpskerk Kethel
In de mooie oude Dorpskerk in Kethel was veel belangstelling voor ons kerstoptreden.
Na afloop was er voor publiek en koor glühwein en warme chocolademelk.

Concerten 2017

 Avondje “Zappen”
In oktober gaven we een muzikaal feestje,  een heerlijk avondje “zappen”. We verzorgden voor een enthousiast publiek een trip down memory lane.

Viering 50 jarig huwelijk
Ter gelegenheid van een 50 jarig huwelijk werd de kerkdienst muzikaal door ons opgeluisterd. Op verzoek van het bruidspaar zongen we enkele nummers uit “The armed man” van Karl Jenkins.

Breeje Hendrick

We verzorgden een optreden voor de bewoners van woonzorgcomplex De Breeje Hendrick in Lekkerkerk. Weer heel fijn om de blije gezichten van de bewoners te zien tijdens ons optreden.

Concerten 2016

Kerst-Inn
We verzorgden een Kerst-Inn in de Dorpskerk in Kethel Schiedam.
Na afloop kon het publiek onder het genot van een glas gluhwein of een beker warme chocolademelk nog wat nagenieten.
 
Kerstmarkt Vlaardingen
In december luisterden we de kerstmarkt op in de historische binnenstad van Vlaardingen. 

Korendag
We verzorgden, tijdens de korendag, een optreden in het Archeon.

Zomerconcert
Ons  ‘zomerconcert’ vond plaats in de Dorpskerk in Schiedam.
Het zomerconcert  “zomerzotheid” bestond uit zomerse, zonnige nummers.

A Mass For Peace
We voerden “The Armed Man – A Mass For Peace van Karl Jenkins” uit. Ons koor werd daarbij begeleid door het Dordts Kamerorkest (DKO).


Concerten 2015

Kerstconcert
In december verzorgden we een kerstconcert in de vorm van een open repetitie in onze eigen repetitieruimte, de Dorpskerk in Kethel Schiedam.

Breeje Hendrick
Ook dit jaar gaven we een concert in De Breeje Hendrick.

Het Ketheltje
Optreden bij bloemisterij Het Ketheltje in Schiedam. De bezoekers konden lekker op het terras genieten van de muziek en daarna een beetje struinen over de 2de handsmarkt.

Muziekproductie Liduina
We verleenden onze medewerking aan Liduina, een muziekproduktie in het kader van het Liduinajaar 2015, uitgevoerd in de Havenkerk aan de Lange Haven in Schiedam.

Openbare repetitie
In de zomer hielden  we een openbare repetitie waar iedereen welkom was.

Inloopconcert
In het voorjaar hielden we een inloopconcert in de Grote Kerk van Schiedam.

Concerten 2014

Kerstconcerten
Dit jaar waren er kerstconcerten op de volgende locaties:
– De Breeje Hendrick in Lekkerkerk
– Ipse De Bruggen in Schiedam 
– Marconihove in Schiedam
– Optreden/open repetitie in het Wennekerpand in Schiedam